Vilka olika betalsätt erbjuder ni?

Vi samarbetar med ett flertal partners som med fördel kan boosta din webbshop. Bland dem finns färdiga integrationer mot populära betalleverantörer för att du på ett sömlöst sätt kan välja dem om du vill.
Vi erbjuder olika betalmetoder och har integrationer mot flera större betalleverantörer. Vi stödjer följande betalleverantörer i Nordisk E-handels plattform: Klarna CheckoutEcster PayNets EasySwedbank PayPaysonWasa kredit och Svea Checkout.

Swish finns inkluderat i några utav dessa som t.ex. direkt i Klarna. Swish finns även hos Nets, Ecster Pay och Swedbank.

Vill du veta mer om vilka partners vi jobbar med? Då hittar du dem här!