Swedbank Pay

Ett enkelt sätt att betala och ta betalt är en vital del av en kundvänlig webbshop. Med Swedbank Pay kan dina kunder enkelt logga in på swedbankpay.se för att hålla koll på, och hantera sina köp och uppgifter. Med Swedbank Pays checkout tillåts e-handlare att ta betalt på ett smidigt sätt. Alla de mest populära betalsätten ingår och kunder kan själva välja vilket betalsätt de vill använda. Checkouten känner igen återkommande kunder och uppgifterna sparas, vilket gör köp än mer smidiga för dina kunder. Dessutom blir fler köp faktiskt slutkörda.

En smidig checkout är alltså inte bara viktigt för kundupplevelsen, utan kan också öka konvertering.

SWEDBANK PAY <3 NORDISK E-HANDEL
Att handla online ska kännas smidigt. Och Nordisk E-handels samarbete med Swedbank Pay innebär minst sagt smidighet för dig som är kund hos Nordisk E-handel. Tack vare smart integrering mellan Nordisk E-handel och Swedbank Pay kan du enkelt installera Swedbank Pay i din webbshop.

Du som väljer att använda Swedbank Pay får en kundanpassad betallösning i din webbshop. Dessutom väljer du själv vilka betalsätt du vill erbjuda och dina kunder kan i sin tur välja det betalsätt som passar dem allra bäst. Genom att integrera Swedbank Pay i din e-handel kan du öka konvertering, förbättra kundupplevelsen och enkelt hantera betalningar.

OM SWEDBANK PAY
Swedbank Pay är Swedbanks erbjudande för trygga betalningar online och i butik. Swedbank Pay gör betalningar enkelt för både den som handlar och den som driver e-handel.
Genom många års erfarenhet och en service av högsta kvalitet ges du som e-handlare helt rätt hjälp när du bestämmer dig för att använda Swedbank Pay.

Vill du veta mer om Swedbank Pays betallösningar? Kontakta dom på telefon 08-411 10 80 eller till sales.swedbankpay@swedbank.se.

Vill du se exempel på butiker som använder Swedbank Pay, kolla in dessa: