Payson

Payson




Valmöjlighet online blir allt viktigare allteftersom webbshop besökare i större utsträckning kan jämföra olika butiker. En betallösning som tillåter kunden att välja fritt bland olika betalsätt är därför att föredra. Payson erbjuder en betallösning där alla olika betalsätt ingår.

Paysons betallösning Payson 1.0 fungerar lika bra för den nystartade e-handel som den stora aktören. Med Payson får dina kunder själva välja om de vill betala direkt, delbetala eller betala via faktura.
Genom Paysons smidiga betallösning skapas mervärde och kunderna i din e-handel möts av en enkel, snabb och snygg checkout.

PAYSON <3 NORDISK E-HANDEL
Paysons och Nordisk E-handels partnerskap gör att du som kund hos Nordisk E-handel enkelt kan börja använda betallösningen Payson 1.0. Installationen går snabbt och på bara en arbetsdag kan Payson tillämpas i din webbshop.

Med Payson får du som kund även tillgång till flera kostnadsfria, viktiga mervärden. Du ges statistik om din försäljning och din målgrupp, rapporter till bokföringsunderlag och möjlighet till en egen kontaktperson.

Paysons handläggningstider är korta, och för dig som vill komma igång med betallösningen går det snabbt, smidigt och enkelt.

OM PAYSON
Payson grundades år 2004 och är sedan år 2012 en del av Svea Ekonomi. Payson har sedan sin start arbetat med uppdraget om att hjälpa sina kunder att växa.
Idag är Payson ett av de ledande företagen i Sverige inom betallösningar och har flera miljoner användare och tusentals anslutna företag.







    • Related Articles

    • Ecster

      Ett köp i din e-handel bör gå smidigt. Genom en bra kassaupplevelse blir även kundupplevelsen bättre. Nöjda kunder är med andra ord A och O för din lönsamhet, och genom en bra kassalösning, som Ecster Pay, kan du få både och. Ecster Pay är en ...
    • Nets

      ​ En smidig och enkel checkout är en stor fördel när du driver e-handel. Det sista du vill är nämligen att kunder, just i kassan, lämnar din butik på grund av en svår betallösning. Nets checkout Easy är en kassalösning som ger dig de mest populära ...
    • Hur sker betalningen till Nordisk e-handel?

      Fråga: Hur sker betalningen till Nordisk e-handel? Svar: Betalning sker normalt mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor.
    • Vilka olika betalsätt erbjuder ni?

      Vi samarbetar med ett flertal partners som med fördel kan boosta din webbshop. Bland dem finns färdiga integrationer mot populära betalleverantörer för att du på ett sömlöst sätt kan välja dem om du vill. Vi erbjuder olika betalmetoder och har ...
    • Hantera betalningar

      I denna artikel går vi igenom hur du hanterar dina betalningar i din webbutik. För de allra flesta betalsätt kan du hantera auktoriserade reservationer på följande tre sätt: Kreditera betalning Avbryt reservation Hämta betalning (capture) 1. ...