Nets

En smidig och enkel checkout är en stor fördel när du driver e-handel. Det sista du vill är nämligen att kunder, just i kassan, lämnar din butik på grund av en svår betallösning. Nets checkout Easy är en kassalösning som ger dig de mest populära betalsätten samlade på ett och samma ställe.

Nets checkout Easy är byggd för att ge dina kunder en smidig betalningsupplevelse - samtidigt gör den administrationen riktigt enkel för dig.
Nets erbjuder flera olika betalsätt och stödjer flera valutor som till exempel euro och amerikanska dollar.

NETS <3 NORDISK E-HANDEL
Partnerskapet mellan Nets och Nordisk E-handel innebär att du som kund hos Nordisk E-handel smidigt kan integrera Nets checkout Easy till din webbshop. Swish, kortbetalning inkl. inlösen, faktura och och delbetalning ingår i lösningen och du som driver e-handel bestämmer själv vilka du ska erbjuda. Även Vipps och MobilePay ingår för dig som säljer till nordiska grannländer.

Givetvis kan dina kunder spara leverans- och betalningsuppgifter i alla webbutiker som använder Nets lösning. På så sätt går betalningen vid återkommande köp blixtsnabbt vilket inte bara ger en bättre köpupplevelse utan även är bra för konverteringen.

Med Nets checkout Easy får du även tillgång till ett stylingverktyg som gör att du kan anpassa checkouten så att den blir enhetlig med din webbshop.

OM NETS
Nets erbjuder en betallösning som ger e-handelskunder en stor valmöjlighet. Enligt Nets är det faktiskt så att hela 10% av e-handelskunderna avbryter sina köp om deras önskade betalningsmetod inte finns tillgänglig. Med Nets kan den siffran bli 0, eftersom kunderna erbjuds en stor valmöjlighet samtidigt som de får en smidig upplevelse.

Över 200 000 verksamheter i Europa väljer idag Nets som betalningsleverantör.

Att tänka på:
För att kunna använda er av Nets Checkout krävs Kassan version 3 har du inte den i din butik kan du kontakta oss så löser vi det. Här kan du läsa mer om Kassan version 3 och hur mycket implementeringen kostar.