Klarna

Bild hämtad från Klarna.se

Klarna är ett av de betalsätt som är efterfrågade att ha i Nordisk E-handels plattform.
Du kan ansöka om Klarna genom att gå in i administrationen på Order ->  Betalsätt -> Aktivera Klarna Checkout.  Skulle det vara så att den funktionen inte finns där så kan du kontakta vår support så att vi aktiverar den åt er.

Transaktionsavgiften skiljer sig beroende på viket prispaket du har hos oss. Du kan hitta information kring transaktionsavgiften på denna sidan under fliken Innehåll i våra paket: https://www.nordiskehandel.se/priser