Koppla och skapa leveranser med Fraktjakt

Innan ni kan koppla fraktjakt till butiken behöver ni ha ett avtal med  Fraktjakt för att kunna få ut inloggningsuppgifterna som behövs för att göra kopplingen i butiken.

Koppla Fraktjakt till butiken.

Gå till Order - Logistik tjänst,
Klicka på skapa ny logistik tjänst.
Fyll i ett namn på Transpotören,
i rutan för metod väljer i Fraktjakt.
Fyll sedan i login och lösenord som ni fått ut från Fraktjakt.
Välj vilken beställningsreferens som skall användas.
Samt vilken frakttyp det skall vara.

klicka sedan på spara.
Nu har vi skapat en logistik tjänst som vi kan använda för att skapa en leverans för en order.

Skapa leverans av en order

Gå till Order - Order,
Klicka redigera på den order som vi ska skapa leverans av.
Nu behöver vi se över uppgifterna som fyllts i för leveransen.
Det går att ändra eller fylla i kompletterande uppgifter angående varje orderrad.

Det går även att välja, att inte skicka med alla rader i denna leverans genom att klicka ur checkrutan till vänster.
När vi känner oss färdiga med informationen om leverenasen, klickar vi på Spara.

Nu har vi skapat en leverans som skickats till Fraktjakt.