I denna artikeln kommer vi gå igenom hur man lägger till bild/bilder på en sida. 

Att lägga upp bilder på en sida är ett bra sätt att visa eller klargöra specifik information till kunder, exempelvis information om kampanj eller att göra hemsidan mer “levande”.


Logga in i administrationen och åt vänster ser du en meny som visar de olika alternativen som finns att jobba med i butiken. Gå in på:


  1. Sidor ->

  2. Sidor Här kan du se alla sidor som finns i butiken. Antingen redigerar du ett som redan finns eller skapar en ny sida genom att klicka på “Skapa ny sida” i högra hörnet. 

När du redigerar en sida kommer du se att du kan lägga till block. Se nedan.När du klickar på den så kommer det dyka upp en ruta med alternativ. Välj “Bild från Bildbank/Banners, sedan väljer du vilken bild som ska visas. Se nedan.Har du inte laddat upp en bild på Bildbank/Banners så kan du gå in på i menyn åt vänster i administrationen.


  1. Sidor ->

  2. Bildbank & Banners


Du kan läsa mer om det här: (länk till manual om hur man laddar upp en bild på bildbank & banners.


Önskar du att lägga till bilder i rad med varandra så får du lägga till ett block -> välja horisontellt block och inuti blocket kommer det skapas två vertikala block. Inuti dessa vertikala block ska du lägga till bild från Bildbank & Banners. Du kan lägga till fler vertikala block i det horisontella blocket. 

När du är klar med dina ändringar så får du inte glömma att trycka på “Spara och aktivera mallar i butiken”.