Trött på din gamla lösning? Dags att lyfta din e-handel till nya nivåer?


Under de senaste åren har en stor del av våra nya kunder bytt till oss från en gammal webbutikslösning. Vi ser det som ett bevis på att många system inte hängt med i utvecklingen. Vårt lovord till dig är en e-handelsplattform som ständigt utvecklas och med massor av utvecklingsmöjligheter!


Rätt teknik för sökmotorerna


Vi jobbar ständigt med att förbättra våra butikers förutsättningar i sökmotorerna. På så sätt får du en synlig e-handel som har goda möjligheter till hög placering. Vi har fått toppbetyg i sökmotortest tre år i rad.


Kontinuerlig utveckling


Många av våra konkurrenter uppdaterar sina system en gång om året eller mer sällan. Vårt främsta konkurrensmedel har under årens lopp, blivit vår snabba och kontinuerliga utveckling. Vi släpper ofta nya funktioner. Vi vet att gammal teknik begränsar dina möjligheter att lyckas!


Gör det själv eller låt oss hjälpa dig!


Som kund har du fullständig tillgång till de HTML och CSS filer som utgör utseendet på din webbutik. Är du tekniskt kunnig finns det inga begränsningar i vad du kan göra med layouten. Du kan även välja att anlita oss eller en tredje part för designarbete.


Integrationsmöjligheter


Vår plattform var det första svenska e-handelssystemet med öppet API. Det gör att du eller din integrationspartner har möjlighet att själva skapa de integrationer ni behöver. Vår personal är väldigt kompetent på området och hjälper er gärna med såväl små som större projekt.


Hjälpsam kundservice


Även om våra system är lätta att lära sig så vet vi att att vår helpdesk och servicegrupp har en viktig roll i att hjälpa dig. I ditt avtal ingår kontakt med helpdesk som vägleder dig i systemet och ett serviceavtal för att hantera mer komplexa ärenden.


Erfarenhet av plattformsbyten


Vi vet vilka frågor som genast dyker upp när man överväger ett systembyte. Hur mycket jobb är det? I vilken ordning gör man allt? Hur ser vi till att inte tappa placering i sökmotorerna? Tillsammans kan vi se till att övergången blir lyckad!


Inga långa eller krångliga avtal!


Vi vet att många aktörer jobbar med långa avtal och krångliga uppsägningsbestämmelser. Hos oss behöver du inte teckna längre än 3 månaders avtal. Skulle du vilja säga upp tjänsten så gör du det enkelt via webben. Vi är emot krångel och har bestämt oss för att ha marknadens kundvänligaste villkor.


Läs mer om våra paketstarta en förutsättningslös testbutik, eller kontakta oss för mer info.