Orderbyggaren - Modul för orderhantering och redigering


Orderbyggaren är en ny funktion i orderhanteringen och är ett ovärderligt verktyg för er som vill kunna lägga upp manuella order för kunder som till exempel ringer eller faxar in order. Med hjälp av funktionen går det även att redigera kunders order. Det går att redigera både artiklar, pris och samtliga andra orderinställningar för en lagd order.


Orderbyggaren är skapad med hänsyn till att alla integrationer till olika affärssystem fungerar, samt de krav myndigheterna har på orderserier och att det alltid skall finnas historik på lagda (och makulerade) order.  Orderbyggaren uppfyller alla krav och öppnar samtidigt upp för merförsäljning genom att förenkla att aktivt bearbeta kunder.  Bla annat så kan du som jobbar med med telefonorders men som inte vill sälja på faktura använda denna modul eftersom som kan skicka en länk till betalsidan (utan att kunden måste logga in) där kunden kan avsluta ordern med sitt kreditkort. 


För att vet mer om hur du använder orderbyggaren rekommenderar vi att ni tittar på filmen nedan, och läser avsnitt 10.1.3 om orderbyggaren i vår online-manual.

Orderbyggaren ingår i Baspaketet. Tag kontakt med vår säljavdelning om du vill uppgradera till vårt baspaket