Vilka funktioner innehåller era grundpaket?

Oavsett vilken e-handelslösning du letar efter, behöver du ett grundpaket. Du kan se vilka funktioner som ingår i paketet på länken nedan. Vår ambition är att alla basfunktioner alltid ska ingå i ditt grundpaket. Översikten tar såklart bara upp en bråkdel av alla funktioner och vill du skräddarsy din butik så finns det nästan inga begränsningar på vad som är möjligt i vår plattform.