Unifaun - Bulkleverans

Unifaun - Bulkleverans

Vad innebär att Unifaun nu har stöd för bulkleverans? Hur ställer man in den funktionen i admin?

För att använda Unifaun bulkleverans krävs det att man gör vissa inställningar i admin först innan den funktionen fungerar, men den innebär att du kommer kunna skicka fler orders på en gång genom de förinställningar du gjort i din admin.

1. Man måste ställa in vikt och volym under Order —> Logistiktjänst för den logistiktjänst som man vill använda för bulkleverans.
2. Sedan går du in under Order —> Fraktsätt där du behöver koppla logistiktjänsten till det fraktsätt som ni använder, de gör man när man går in på fraktsättet och under ”Inställningar” och väljer Transportör.
3. När dessa inställningar är gjorda i admin kan man markera alla orders som man vill bulkskicka på en gång. Det gör man då genom att markera de du vill bulkskicka —> Klicka längre ner på "utför på markerade" och sedan ”Bulkutskicka till logistiktjänst”.

Lycka till!    • Related Articles

    • Klarna Shipping Assistant

      Med vår integration till Klarna Shipping Assistant kan du nu erbjuda dina kunder att välja utlämningsställe direkt i kassan. Dina fraktsätt kommer att visas direkt i Klarnas widget. Klarna Shipping Assistant är en tjänst som är tillgänglig via Klarna ...