Starta din egen testbutik

Hos oss på Nordisk E-handel har du möjlighet att skapa en testbutik innan du bestämmer dig för att beställa butiken.

Du skapar en testbutik genom att fylla i de obligatoriska fälten såsom kontaktuppgifter, butiksnamn etc.

Därefter väljer du ett tema att utgå ifrån utefter din smak och behov. Funktionsmässigt är alla teman likadana, det enda som skiljer dem åt är utseendet. Man kan även i senare skede ändra utseendet i butiken om så önskas. Detta kan man göra via verktyget layouteditorn. Du ska alltså inte känna dig begränsad när det gäller utseendet. På Nordisk E-handel finns det verktyg för att flytta runt texter, bilder och annat efter dina önskningar.

TILLGÄNGLIGA TEMAN:
  1. Theme Copenhagen
  1. Theme Paris
  1. Theme Stockholm
  1. Theme London

Önskar att byta tema rakt av efter att ha skapat din butik finns den möjligheten också. Mer information om byte av tema hittar du här.

Efter att du har fyllt i de obligatoriska fälten och valt tema trycka du på "skapa 30 dagar gratis testbutik". Du kommer då få inloggningsuppgifter och länk till administrationen i din mail som du har angett.

Ifall du har några ytterligare frågor eller funderingar kring hur man skapar en testbutik kan du alltid kontakta oss.

Tips!
Kolla gärna på våra videoguider för att lära dig mer om hur layouteditorn funkar: