Såhär skapar du en butik i Nordisk E-handel

I videoguiden nedan förklar vi hur du skapar en butik på Nordisk E-handel. Du kan jämföra våra paket här.

Vi rekommenderar att du skapar en Testbutik innan du skapar din butik så att du får prova hur det känns att arbeta i temat du vill använda. Testbutiken är helt förutsättningslös och gratis. Om du vill fortsätta efter testperioden följer såklart allt du gjort i testbutiken med när du beställer en riktig butik (Du behöver dock fylla i vad testbutiken heter när du beställer din butik). Om du inte vill beställa en webbutik kommer testbutiken automatiskt att tas bort 30 dagar efter att din testperiod löpt ut.