Produktbevakare

I denna artikel kommer vi gå genom hur du använder dig av produktbevakare. Vi har uppdaterat vår produktbevakare med ett nytt gränssnitt som vi kommer att gå igenom i den här artikeln. Vi kommer även gå igenom en funktion för att enkelt kunna ta bort flera bevakningar samtidigt.

Det går nu att sortera produktbevakningen per produkt (Se bild nedan). Detta ger er en bättre överblick på vilka produkter som era kunder har bevakat och ni kan på så vis se vilka produkter era kunder är i störst behov av. Gå till Sortiment -> Produktbevakningar för att ta del av denna funktion.

För att enklare administrera raderingen av bevakningarna, ifall en vara kommit tillbaka och dessa kunder är notifierade eller ifall produkten inte kommer att komma in i lager, så är det nu möjligt att radera i bulk (Se bild nedan). För att göra detta klickar du i boxarna på respektive produkt eller bevakning och tryck sedan på “Utför på markerade” och sedan “Radera”. Denna funktion finns på både sorteringen för produkt och och per bevakning.

På de varor som har produktbevakning igång så är detta även synligt på varugruppssidan (Se bild nedan). Trycker kunderna på knappen så kommer de in till produktsidan och kan på ett enkelt sätt fylla i sin mail för att bevaka produkten. Designen för knappen tas ifrån infoknappen i designeditorn.

För att aktivera produktbevakning behöver du gå till Sortiment—> Sortimentinställningar—> Lagerhantering. Produktbevakningen kan bara aktiveras på lagerprofiler som nekar beställningar över lager. För att aktivera funktionen så tickar du i boxen “Aktivera produktbevaking” (Se bild nedan).