Mailchimputskick

Att arbeta med e-postutskick är en bra kommunikationskanal och en kanal som speciellt kan leda in trafik till webbplatsen.

Några av fördelarna med e-postutskick:
  1. Kostnadseffektivt
  2. Driva in kunder till webbshopen
  3. Kan sätta upp KPI:er och mäta respons
  4. Målgruppsanpassa innehållet
  5. En potentiell säljkanal
  6. Lojalitetsbyggande
  7. Personifiera e-postutskicken
Det är mycket att tänka på när man ska skicka ut mailutskick. Exempel på saker att ha koll på kan vara hur man ska jobba med layouten för utskicket, att formulera en lockande ämnesrad, vilka Call To Actions (CTA) man ska ha med, tidslaget man ska skicka ut mailutskicket för att få bäst utslag med mera.

Ta hjälp av oss för att sätta upp mallar och förbereda utskick. Ni väljer själva om ni vill ha engångshjälp som exempelvis att sätta upp ett Black Friday-utskick eller om ni vill ha hjälp med löpande utskick. De är helt upp till er! Vi anpassar hjälpen efter era behov.

Vill du integrera din Nordisk e-handel med Mailchimp för att kunna göra automatiserade och segmenterade utskick? Läs om vår Mailchimpintegration

Pris engångsutskick: 5 000:-
Pris löpande hjälp med utskick: Kontakta oss för en offert.

Kontakta oss om du har vidare frågor eller om du vill ha hjälp av oss för att sätta upp mallar och förbereda utskick.