Koppla din butik hos Nordisk E-handel till Cevoid

Cevoid är en partner till oss på Nordisk E-handel, med Cevoid som tjänst kan du samla in content direkt från kunderna och via sociala medier. I plattformen kan du sen skapa gallerier till alla delar av hemsidan som hjälper er att inspirera och konvertera nya kunder.
Nedan kommer du bli guidad för hur du kommer igång med Cevoid.

1. Skapa ditt konto hos Cevoid
Gå till https://app.cevoid.com/ och skapa ett konto för din butik.
Skapa en API användare för Cevoid:
Observera! Om ni är på ESSENTIALS planen hos Nordisk E-handel så behöver ni kontakta Cevoid för att genomföra dessa steg.
För att aktivera integrationen så ska du nu ge Cevoid API-access, börja med att navigera till admin panelen hos Nordisk E-handel. Gå sedan till Butik -> API.
Klicka på Ny API användare -> Skriv in användarnamn och lösenord som finns tillgängligt i Cevoid's uppstartsguide (Se exempelbild nedan).

Sedan ska du ge denna nya API användaren Read rättigheter till följande data (Se bild nedan):
  1. Brand
  2. Category
  3. Picture
  4. Price list
  5. Product

Utan dessa rättigheter så funkar inte kopplingen mellan din butik och Cevoid.

När detta är klart och du har sparat inställningarna för den nya användaren så kan du gå tillbaka till Cevoid (https://app.cevoid.com/connect) och fyll i din butiks fullständiga URL. t.ex: https://yourwebsite.com tryck sedan "Connect store".

2. Lägg till Cevoid's script på din hemsida
I Cevoid's admin panel: Navigera till Settings ->Klicka på Integrations ->Välj Nordisk E-handel. Kopiera sedan script koden och lägg till denna kod på din hemsida. Antingen längst ner i taggen eller längst ner på din hemsida precis innan avslutande taggen.

Detta kan du göra med HTML-block editorn som finns på Nordisk E-handel genom Layoyteditorn.

Integrationen är nu uppsatt.
Du är nu redo att börja använda Cevoid's gallerier på din hemsida. Vänligen följ dessa guider för att implementera gallerierna.

Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer hur den fungerar ihop med Nordisk E-handel?

Har du supportfrågor? Besök Cevoids hemsida och ställ frågan direkt i deras chatt.