Hur skapar jag en e-postlänk?

Fråga:
Hur skapar jag en e-postlänk?

Svar:
Börja med att gå till Sidor -> Layouteditorn. Öppna sedan den sida som du vill länka e-postlänken på och lägg sedan till blocket som heter Html-block.
Redigera Html-blocket, då dyker text-editorn upp, du kan välja att till exempel skriva "Klicka här för att skicka e-post". Tryck sedan på länk-ikonen (Se bild nedan).

Sedan dyker rutan nedan upp som tillåter dig att fylla i vilken mailadress som ska vara förifyllt när kunden trycker på länken. För detta exempel har vi använt webmaster@example.com.

Resultat i butiken:

I fallet ovan kommer kunder som klickar på texten "Klicka här för att skicka e-post" få upp sin e-postklient med adressen "webmaster@example.com" förifyllt.
Du kan läsa mer om egna HTML-kommandon på: http://www.w3schools.com/html/

Tips!
Vill du lära dig mer om hur Layouteditorn funkar? Kika gärna på våra videoguider för Layouteditorn del 1 och Layouteditorn del 2.