Hur lyckas man med e-handel B2B?

Hur lyckas man med e-handel B2B?

I denna artikel har vi samlat en rad nyttiga tips som du kan ta del av för att sedan komma igång med en hållbar och stark e-handel.

Ta hjälp av ditt nätverk:
Har du sysslat med B2B-försäljning länge? Ta då stöd i ditt nätverk. Vad har du för partners som kan hjälpa dig? Kanske kan du utforska leverantörer med erfarenhet som kan stötta och rådge dig i processen?

Investera:
B2B-handel innebär oftast mycket kapital i omlopp och få företagare återvänder till försäljare som inte erbjuder bra produkter, service och digital process. Så se till att investera från början så att du har en stabil grund att stå på.

Vilka är teamet?
Det är viktigt att du etablerar satsningen ordentligt i din organisation. Den kan nämligen både hjälpa och stjälpa det hela. Om alla avdelningar internt är med på tåget kommer du ha mycket bättre förutsättningar för att lyckas.

Vi på Nordisk E-handel jobbar med e-handlare inom såväl B2C som B2B och vår lösning är helt anpassningsbar efter dina behov.

Kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om våra prenumerationspaket.


  • Related Articles

  • Hur skapar jag en e-postlänk?

   Fråga: Hur skapar jag en e-postlänk? Svar: Börja med att gå till Sidor -> Layouteditorn. Öppna sedan den sida som du vill länka e-postlänken på och lägg sedan till blocket som heter Html-block. Redigera Html-blocket, då dyker text-editorn upp, du kan ...
  • Hur gör man en målgruppsanalys?

   Att definiera en målgrupp är en vital del för att lyckas med sin marknadsföring och därmed sina affärs- och säljmål. Att avgränsa sig till sin målgrupp är viktigare än vad man kan tro och stärker ditt varumärke. Men hur tar man reda på vilken ...
  • Hur sker betalningen till Nordisk e-handel?

   Fråga: Hur sker betalningen till Nordisk e-handel? Svar: Betalning sker normalt mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor.
  • Byta plattform till Nordisk E-handel!

   Trött på din gamla lösning? Dags att lyfta din e-handel till nya nivåer? Under de senaste åren har en stor del av våra nya kunder bytt till oss från en gammal webbutikslösning. Vi ser det som ett bevis på att många system inte hängt med i ...
  • Att starta en e-handel hos Nordisk e-handel

   Som e-handelsleverantör vet vi hur mycket det är att tänka på när man startar en e-handel. Fallgroparna är många och det är lätt att man börjar fokusera på fel saker. För att underlätta och effektivisera ert jobb så har vi satt ihop ett underlag för ...