Hur lägger jag in fält för kampanjkod i kassan?

Fråga:
Hur får jag en flik i kassan där kunder kan lägga in en rabattkod? Måste kunden vara inloggad för att kunna lägga en kampanjkod?

Svar:
Nej, kunden behöver inte vara inloggad för att kunna använda sig av en kampanjkod.

Det ni behöver göra är att aktivera kampanjkodsfältet i er kassa. Detta gör ni genom att gå in på:
Order -> Kassainställningar -> Under "kundvagnsinstälningar" bockar ni sedan i rutan för Kampanjkod (se bild nedanför)