Hur kan jag se vilka varor som finns inlagda under ett attribut och ta bort dessa attributvärden?

Hur kan jag se vilka varor som finns inlagda under ett attribut och ta bort dessa attributvärden?

Fråga:
Jag tror att det finns varor inlagda under ett av mina attribut, men vet inte vilka varor som ligger under där. Hur kan jag se vilka varor som finns inlagda under ett attribut och ta bort dessa attributvärden?

Svar:
1. Börja med att gå till Sortiment -> Varor.

2. Tryck sedan på avancerad sök:

3. Här kan du ställa in vad du vill få fram för resultat. I detta fall tryck på välj attribut.

4. Så kommer du få fram denna ruta, se bild nedan. Här får du klicka på attribut så kommer attributvärden dyka upp, klicka sedan på vilket attributvärde -> välj och sedan sök. Då kommer du få upp alla varor med det attributet eller attributvärdet.

5. Ifall du önskar att ta bort attributet/attributvärdet eller ändra på dessa varor så kan du sedan trycka på invertera längst ner och sedan utför på markerade. Se bild nedan. Sedan trycker du på massuppdatera och väljer då vilket attribut och attributvärde och spara.