Flytta flera varor från en varugrupp till en annan

I denna artikel kommer vi gå igenom hur du enkelt flyttar flera varor från en varugrupp till en annan genom att massupdatera varorna.

Steg 1:
Börja med att navigera till Sortiment -> Varor. Längst ner i mitten på sidan kan du välja hur många produkter som ska vara synliga per sida, du kan öka antalet om du har väldigt många produkter så att du enklare kan fler varor åt gången. När du har valt hur många varor som ska visas per sida trycker du på Invertera detta alternativ markerar samtliga produkter på sidan.

Tips!
Högst uppe på sidan kan du filtrera varorna efter varugrupp så att du lätt kan hitta alla varor i en specifik varugrupp för att sedan följa stegen ovan.

Steg 2:
När du sedan markerat alla varor trycker du på Utför på markerade och sedan Flytta till varugrupp. Då öppnas rutan Välj varugrupp  som tillåter dig att välja vilken varugrupp du vill flytta varorna till. När du markerat varugruppen trycker du sedan på Välj och stäng. Nu har alla varor som du markerat flyttats till den varugrupp du valt.