Filtrera order efter rabattkod

I denna artikel kommer vi gå genom hur du flitrerar en order efter rabattkod. I administrationen kan du filtrera ut orders efter specifika krav. Ett exempel på detta är rabattkoder.

Börja med att gå in under Order -> Order i admin. Klicka sedan på avancerad sök i övre fältet på sidan (Se bild nedan.)

Då fälls den avancerade sökfunktionen ut. Här kan du bland annat filtrera ut ordrar från en specifik tidpunkt eller från en viss kundgrupp. För detta exempel ska vi filtrera efter en rabattkod. Detta gör vi genom att klicka på en specifik rabattkod (se bild nedan) och tryck på sök.

Vi har nu fått upp de orders som har använt rabattkoden och har därmed filtrerat ut ordrarna efter rabattkod i fråga.