Egen utvecklingsbutik

Vill ni arbeta själva med layout och design i webbshoppen? Då bör ni ha en egen utvecklingsbutik som arbetas på vid sidan om shoppen som ligger live. Denna butik tillåter er att testa ändringar i utvecklingsbutiken innan ni lägger det live.

Pris: 495:-/ månad
Egen utvecklingsbutik är inkluderad i Nordisk e-handel Professional, detta sätts upp på begäran.

Kontakta oss om du har vidare frågor eller om du vill beställa en utvecklingsbutik.