Designskisser för din webbutik

Vill du ha en unik design på din e-handel? Vet du inte hur du ska få till bästa möjliga startsidan?
Våra designers har många års erfarenhet av att skissa upp alla delar i en webbshop med konvertering och användarvänlighet som fokusområden.

Våra skisser är helt plattformsoberoende så vi erbjuder ävenförslag till din WooCommerce, Magento, Starweb osv.

Pris för design av startsida samt header och footer: 10 000:-

Pris för specialanpassad designskiss: Kontakta oss för offert

SPECIFIKATIONER:
  1. 1 timmes samtal med våra designers
  1. 3 korrigeringar
Kontakta oss om du har vidare frågor eller om du vill beställa designskisser för din webbutik.