Byta plattform till Nordisk E-handel!

Byta plattform till Nordisk E-handel!

Trött på din gamla lösning? Dags att lyfta din e-handel till nya nivåer?

Under de senaste åren har en stor del av våra nya kunder bytt till oss från en gammal webbutikslösning. Vi ser det som ett bevis på att många system inte hängt med i utvecklingen. Vårt lovord till dig är en e-handelsplattform som ständigt utvecklas och med massor av utvecklingsmöjligheter!

Rätt teknik för sökmotorerna
Vi jobbar ständigt med att förbättra våra butikers förutsättningar i sökmotorerna. På så sätt får du en synlig e-handel som har goda möjligheter till hög placering. Vi har fått toppbetyg i sökmotor test tre år i rad.

Kontinuerlig utveckling
Många av våra konkurrenter uppdaterar sina system en gång om året eller mer sällan. Vårt främsta konkurrensmedel har under årens lopp blivit vår snabba och kontinuerliga utveckling. Vi släpper ofta nya funktioner. Vi vet att gammal teknik begränsar dina möjligheter att lyckas!

Gör det själv eller låt oss hjälpa dig!
Som kund har du möjlighet till fullständig tillgång till de HTML och CSS filer som utgör utseendet på din webbutik. Är du tekniskt kunnig finns det inga begränsningar i vad du kan göra med layouten. Du kan även välja att anlita oss eller en tredje part för designarbete.

Integrationsmöjligheter
Vår plattform var det första svenska e-handelssystemet med öppet API. Det gör att du eller din integrationspartner har möjlighet att själva skapa de integrationer ni behöver. Vår personal är väldigt kompetent på området och hjälper er gärna med såväl små som större projekt.

Hjälpsam kundservice
Även om våra system är lätta att lära sig så vet vi att att vår helpdesk och servicegrupp har en viktig roll i att hjälpa dig. I ditt avtal ingår kontakt med helpdesk som vägleder dig i systemet. För våra populäraste paket ingår även ett serviceavtal för att hantera mer komplexa ärenden genom mail eller telefonsupport. Här kan du läsa mer om vad som ingår i våra paket.
Erfarenhet av plattforms byten
Vi vet vilka frågor som genast dyker upp när man överväger ett systembyte. Hur mycket jobb är det? I vilken ordning gör man allt? Hur ser vi till att inte tappa placering i sökmotorerna? Tillsammans kan vi se till att övergången blir lyckad!

Inga långa eller krångliga avtal
Vi vet att många aktörer jobbar med långa avtal och krångliga uppsägnings bestämmelser. Hos oss behöver du inte teckna längre än 3 månaders avtal. Skulle du vilja säga upp tjänsten så gör du det enkelt via webben. Vi är emot krångel och har bestämt oss för att ha marknadens kundvänligaste villkor.

Läs mer om våra paket , starta en förutsättningslös testbutik, eller kontakta oss för mer info.

  • Related Articles

  • Byt tema i din Nordisk e-handelbutik

   Ge din butik en ny fräsch look genom att byta till ett nytt tema. När vi byter tema så kommer vi även lägga in Kassan version 3 i din butik om du inte redan har den. Läs mer om kassan version 3. KRAV FÖR ATT KUNNA BYTA TEMA: Nordisk e-handel butik ...
  • Hur sker betalningen till Nordisk e-handel?

   Fråga: Hur sker betalningen till Nordisk e-handel? Svar: Betalning sker normalt mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor.
  • Att starta en e-handel hos Nordisk e-handel

   Som e-handelsleverantör vet vi hur mycket det är att tänka på när man startar en e-handel. Fallgroparna är många och det är lätt att man börjar fokusera på fel saker. För att underlätta och effektivisera ert jobb så har vi satt ihop ett underlag för ...
  • Vad är Starweb & Nordisk E-handel?

   Starweb & Nordisk E-handel har länge varit en e-handelslösning med fokus på flexibilitet och tillväxt. Vi brinner för att vår lösning ska vara passande för såväl din första webbutik som din stora globala verksamhet. När du väljer oss, ska du inte ...
  • Koppla din butik hos Nordisk E-handel till Cevoid

   Cevoid är en partner till oss på Nordisk E-handel, med Cevoid som tjänst kan du samla in content direkt från kunderna och via sociala medier. I plattformen kan du sen skapa gallerier till alla delar av hemsidan som hjälper er att inspirera och ...