Widget för “Billigast på Prisjakt”

En widget som möjliggör för er att visa upp att ni just nu har det billigaste priset hos Prisjakt! Detta skapar dels en transparens mot era kunder, men kan även bidra till att skapa konkurrensfördelar då prisjämförelser är en viktig faktor för många konsumenter idag.

För att lägga till widgeten i er butik

Gå till Marknadsföring - Prisjakt - Billigast på Prisjakt.

Lägg till ert butiks-ID från Prisjakt, det hittar du genom att gå till https://app.business.prisjakt.nu/ och logga in. Där kommer du se ert femsiffriga butiks-ID i urlen, se rödmarkerat exempel: https://app.business.prisjakt.nu/shop/xxxxx/

När du lagt in ert butiks-ID så väljer du vilken widget som ska användas under “Storlek på widget”.

Därefter behöver du gå till Sidor - Layouteditor - Produktsidan för att aktivera widgeten.

Du hittar denna i artikelblocket, tänk på att du måste lägga till ett nytt artikelblock för att den ska finnas som alternativ.