Önskelista

Önskelista

I denna artikel kommer vi gå genom hur du använder dig av önskelistor och hur dom fungerar.

Önskelistan är en funktion som möjliggör att någon som besöker din webbutik kan spara en rad artiklar för att vid ett senare tillfälle kunna återgå och fullfölja köpet vid annat tillfälle. Du mailar sedan enkelt önskelistan till dig själv eller till någon annan. Mottagaren av önskelistan får en länk till önskelistan i mailet och kan sedan enkelt lägga artiklarna i varukorgen för att fullfölja köpet. Det är även möjligt att skapa flera olika önskelistor för att kunna spara varor i.


Steg 1 - Aktivera önskelistan:


Gå in på Sidor -> Miniproduktvisning -> Scrolla ner till fliken Inställningar. Tryck på rutan brevid "Visa Lägg till i önskelista" -> Spara (Se bild ovan).
När önskelistan är aktiverad så visas det en liten ikon på ett paket på miniproduktsidan i webbutiken (Se bild nedan).Steg 2 - Lägg till på Produktsidan:
Om du vill att kunderna även ska kunna lägga till produkten inne på produktsidan behöver du lägga till det via Layouteditorn. Om du behöver hjälp med hur du lägger till ett block i layouteditorn kan du kolla på denna videoguide.

Gå till Sidor ->  Layouteditor -> Tryck på "CONTENT" och välj sedan Produktsidan (Se bild nedan).


Sedan scrollar du ner och redigerar artikelblocket och kryssar i Önskelista -> klicka ner rutan och tryck på "Spara och aktivera mallar i butiken".
Resultat i butik:

När du har följt alla stegen ovan kommer knappen för Önskelistan att dyka upp både inne på produkten och på miniproduktvisningen.

Lycka till!
  • Related Articles

  • Videoguide: Layouteditorn del 1 - Grunderna

   Nedan finner du en videoguide för hur layoutediorn funkar och vad du behöver veta för att komma igång med layouteditorn. Här hittar du videoguiden för Layouteditorn del 2. ​ Lycka till!
  • Så arbetar du med layouteditorn

   I denna artikel kommer vi gå genom hur man använder sig av Layouteditorn. Vi kommer förklara hur du använder layouteditorn samt hur butikens uppbyggnad är strukturerad. Vi kommer slutligen även sätta ut produkter på första sidan för att gå igenom hur ...
  • Videoguide: Layouteditorn del 2 - Lägga till ett block

   Nedan finner du del två för hur layoutediorn funkar och vad du behöver veta för att komma igång med layouteditorn. Det kan vara bra att ha kollat på del 1 av vår videoguide för Layouteditorn innan du kollar på del 2.
  • Videoguide: Layouteditorn del 3 - Lägga till bilder

   Nedan finner du del tre för hur layouteditorn funkar och vad du behöver veta för att lägga in bilder via Layouteditorn. Det kan vara bra att ha kollat på våra videoguider för Layouteditorn del 1 och Layouteditorn del 2 innan du kollar på denna ...
  • Starta din egen testbutik

   Hos oss på Nordisk E-handel har du möjlighet att skapa en testbutik innan du bestämmer dig för att beställa butiken. Du skapar en testbutik genom att fylla i de obligatoriska fälten såsom kontaktuppgifter, butiksnamn etc. Därefter väljer du ett tema ...