Release 2019-06-17 [NEH]

Admin

• Produkt - Fler snabblänkar är tillagda för inställningar, samt att kopplade varugrupper är också länkade
  • Produkt - Möjlighet att redigera unik varukod för varor. Detta fält används främst internt, men kommer underlätta väldigt mycket vid t.ex importer
  • Händelseloggen - Ny order/kommentar är nu språkade för norska och engelska
  • Kunder - VAT-validering sker när man skapar eller redigerar kunder i admin, om inställningen är igång i kundinställningarna
  • Import - Om man importerar varugrupper utan unikt ID, så matchas det nu på namn

Butik

• Sitemap - Innehåller nu en länk till allbrands.html, dvs. Alla Varumärken
  • Nya kassan - Länkfärger använder nu inställningar från Designeditorn

Betalsätt

• Svea Checkout - Förmildrade valideringen för Svea Checkout. Den ska nu fungera bättre för butiker med flera valutor.
  • Payex - Förbättrad hantering av statuskoder för kreditering
  • Handelsbanken Finans/Ecster - Förbättrad hantering av statuskoder vid auktorisering