Release 2019-03-18 [NEH]

En ny funktion i denna systemuppdatering är uppdateringen av vårt TA-system, NEHTA. Det finns nu möjlighet på logistiktjänsten att sätta automatisk frisläppning, remote printing, samt att skapa leveranser i bulk.

Admin

• NEHTA har uppdaterats med en mängd olika nya funktioner
    - Stöd för autorelease
    - Stöd för att direkt lägga in i en utskriftskö (remote printing)
    - Stöd för att sända i bulk
  • EzFilemanager kan hantera bildfiler utan hämtbara mått (t.ex .svg)
  • Förbättrad hantering av sublistor i Layouteditorn
  • Förbättrad hantering av valideringen av domäner under Butik > Domäner

Butik

• Nya kassan - förbättrad visning av felmeddelanden, samt bättre hantering av skifte mellan flikar
  • När inloggad kund ska handla och saknar uppgifter, innehåller felmeddelandet nu vilka uppgifter som saknas
  • Finns nu inställning om dropdown-kundvagn ska fällas ut när man lägger saker i den för responsiva butiker
  • Formulär-blocket i layouteditorn använder nu blockinställningar som padding, synlighet, etc.
  • Filter - miniproduktvisningen laddar bilder korrekt vid för många varor
  • Mailchimp - vi skickar nu in orders_count och total_spent, dvs hur många ordrar epostadressen har använts för, samt ordertotalen

Betalsätt

• Billmate - visas inte i kassan för länder den inte har stöd för
  • Förbättrad hantering av ordernummer för SveaCheckout
  • Förbättrad hantering av språk för KCOv3