Release 2019-01-28 [NEH]

Nytt år, ny release!
Hoppas ni har haft ett trevligt nyår! I denna uppdatering är det mindre fixar för systemet, men också bättre utvecklingsmöjligheter bakom skalet.
Vi har även lagt till fältet Stat i kassan, som visas beroende på landet man valt.

Admin

• Order - Uppdaterade trackinglänkar till Unifaun
  • Kundregister - Avancerad sök på kunder har nu inget start- och slutdatum för ordrar
  • Kundregister - Konvertera engångskund till loginkund ger nu ett felmeddelande utifall att användarnamnet redan används
  • Layouteditorn - Bättre hantering av enkel-citat i layouteditorn
  • Prenumeration - Bättre hantering av saknad moms för prenumerationer

Butik

• Kassan - Fält för inmatning av stat har lagts till, och syns beroende på landet som har valts
  • Favoriter - SSidan för favoriter i responsiva butiker ska hantera att man lägger varor i kundvagnen bättre
  • Produktsidan - Väljaren för attributvärden följer inställningarna i lagerstatus. Om en artikel är dold, så syns heller inte attributvärdet.
  • Metadata - För vanliga CMS-sidor, så används butikens logga som bild när det gäller metadata. Delar man en sida på t.ex facebook, så kommer loggan att användas.
  • Mailchimp - Länkar till butiken i "abandoned cart" mail som leder till tömda kundvagnar, leder användaren till butikens startsida