Release 2018-11-08 [NEH]

Ändringar

• Order - Förbättrad hantering av delstat/provins på leveransadress
  • I samband med att vi återgått till Nordisk E-handel, så har vi uppdaterat en mängd länkar till vår helpdesk i administrationen.
  • Bättre hantering av specialtecken i layouteditorn, samt vid bannerredigering.
  • Tagit bort möjlighet att ändra storlek på textredigeraren, då den vid många tillfällen kunde hamna bakom andra objekt, vilket gjorde återställning omöjlig om man inte laddade om fönstret.
  • Länken som kommer upp i "Blogga om" pop-up:en får nu en korrekt SEO-anpassad URL.
  • API - Vid skapande av rabattkod så kopplas artikel korrekt