Release 2018-09-24 [NEH]

Inga stora förändringar i den här uppdateringen, men ändå efterlängtade fixar!

Ändringar i admin

• Google Merchant Center - Använder butiken SSL så är defaultlänken till er feed updpaterad så att den reflekterar detta.
  • Order - Skriver man ut flera orderbekräftelser eller packsedlar samtidigt, så får man inte längre en tom sida i slutet.
  • Vänstermenyn - Zendesk tickets är inte längre markerad som NY.
  • Order - Packsedlar för Klarna Checkout ger inte längre 404 fel.
  • CMS - Listning av CMS-sidor visar nu korrekt sidorna i butiken (detta skedde vid t.ex visning av banners på specifika sidor).
  • Affiliate - Vid redigering av affiliatemedlemmar så syns redigeringsrutan direkt.

Ändringar i butik

• Kategorisidan - nu används korrekt canonical kod för våra äldre mallar
  • Generellt - Nu används seo_beskrivning istället för titel som beskrivning när man delar till t.ex facebook
  • Lösenord - Återställningssidan för glömt lösenord säger till bättre om lösenord inte uppfyller krav
  • Layout - På "Varor på förstasidan"-blocket så kan man inte köpa varor direkt om de använder produktinformationsfält
  • Layout - "Kunder som köpt denna vara har också köpt"-blocket visar nu antalet varor enligt inställningarna på blocket