Fraktsätt - varför visas inte mitt fraktsätt i kassan?

I så gott som alla fall beror detta på en inställning för själva fraktsättet. Om något av villkoren för fraktsättet inte uppfylls visas inte fraktsättet alls.
Detta kan t.ex vara att varorna i kassan är för tunga eller att man är inloggad som en Norsk kund som inte bör kunna välja fraktsättet "Postpaket från Sverige".
Hur fraktsättets inställningar fungerar finns att läsa i vår manual.

Om du inte kan räkna ut varför ditt fraktsätt inte syns i kassan, är det bäst att kontakta supporten, så hjälper de dig att ta reda på det.